22 Ağustos 2010 Pazar

KIZLAR PARTİSİ PASTASI






Komşum Aslı ve yakın arkadaşlarının partisine hazırladığımız pasta.Aslı, tüm detayları belirleyek büyük titizlikle de takip etti :)Pastanın renklerinden,etrafındaki figürlere kadar hepsi kendilerine özeldi.Herbir figür kişiye özel hazırlandı.Arkadaşlığınızın ömür boyu sürmesi dileğiyleee..

20 Ağustos 2010 Cuma

YABAN TV MAKET PASTA






www.yabantv.com

YABAN TV PASTASI



Yaban tv bizim evde 24 saat açık olduğundan pastasını yapmak şart olmuştu artık.Tüm Yaban çalışanlarına başarılarının devamını diliyoruz.Yeliz hanım, burdan da iletmek isterim ki telefonunuz bizi çok çok mutlu etti,nazik davetiniz içinde teşekkür ediyoruz.En kısa zamanda görüşmek üzere.

18 Ağustos 2010 Çarşamba

SEN SEÇ

Eveet sonunda eğitimlere başlıyorum.
Eğitimlerimiz kişiye özel olacağından yalnızca 1 kişi olarak yapılacaktır.

Gün ve saati belirlemek için benimle bir hafta öncesinden debedil@gmail.com yada 05313483883 nolu telefondan irtibata geçmeniz yeterli olacaktır.

Eğitim size özel olacağından tamamen sizin hayal ettiğiniz pastayı yapacağız.Kendi doğum günü pastanızı yada eşiniz,çocuğunuz veya sevdiklerinize sürpriz yapmak istediğiniz bir pastayı, eğitimde yapabiliriz.

Daha fazla detay için debedil@gmail.com adresine mail atabilirsiniz

8 Ağustos 2010 Pazar

MUTFAK PASTASI





Sırada can dostumuz ve benim pastam var.Doğum günlerimiz çok yakın olduğundan bu sene birlikte kutladık.İyiki doğdun Meriç,iyiki doğdum beeennnn

7 Ağustos 2010 Cumartesi

ŞİMŞEK MCQUEEN2(ÇÖL TEMALI)





Seray hanımın oğlu Arhan 6 yaşına bastı.Son zamanların en popüler arabalarıda pastasını süsledi.Büyük bir zevkle yaptık pastasını.İyiki doğdun Arhan, uzun ve çookk başarılı bir hayat diliyoruz.

KURABİYELER